--4-- VANZARE DE CE EXTERMINUS? BUCURESTI



sambata, 27 Apr 2024 · 13:04            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
EXTERMINUS S.R.L.

Categorii
 SERVICII (17)


Magazin » SERVICII » DEZINSECTIE / DEZINFECTIE / DERATIZARE

   DE CE EXTERMINUS?

Contactati


DISPONIBIL IN
ROMANIA -
Zona : BUCURESTI
Descriere
Legislatia in domeniul sanatii publice din Romania , prevede efectuatea de servicii de deratizare , dezinsectie si dezinfectie pentru agentii economici , cu o periodicitate de 3 luni la dezinsectie si dezinfectie si de 6 luni la deratizare , pentru unitatile care au ca obiect de activitate nealimentar ( magazine cu marfuri alimentare ambalate , farmacii , beauty salon , magazine de imbracaminte si incaltaminte, florarii , service auto , tipografii etc) dar nu mai tarziu de atat .
  Pentru unitatile de alimentatie publica se prevede efectuarea de servicii de dezinsectie si dezinfectie lunara si deratizarea trimestiala ( baruri , hoteluri restaurant , moteluri , cofetarii , patiserii , supermarcketuri , magazine alimentare cu marfa vrac , carmangerii etc)
  Agentii economici au obligativitatea de a incheia un contract de prestari servicii ddd , cu o firma autorizata de prestari servicii ddd , in raza localitatii unde isi defasoara activitatea.
  Incheiand un contract ddd cu o durata de minim un an beneficiati de servicii prompte si calitative si nu in ultimul rand , de preturi promotionale si reduceri.
  De ce sa colaboram cu EXTERMINUS?
  Exterminus ofera servicii profesionale de deratizare , dezinsectie si dezinfectie din anul 2006 , fiind condusa de specialisti cu o experienta de 22 ani in domeniul ddd .Prin calitate si promtitudine astazi putem spune ca am reusit sa extindem activitatea in toate judetele limitrofe Bucurestiului .Toate serviciile oferite de EXTERMINUS sunt NON STOP si sunt efectuate in cel mai scurt timp de la preluarea comenzii , minim 2 ore de la apel.
  Exterminus detine toate avizele si autorizatiile necesare pentru efectarea de servicii ddd cat si personal calificat pentru activitatea din teren. Dispunem de aparatura profesionala de ultima generatie ( pompe solo , vermorele, atomizoare foggere nebulizatoare) , folosim numai substante biocide , procurate de la producatori si importatori cu un renume mondial in fabricarea pesticidelor – BAYER , COLKIM , ELITA , ALCEDO etc.
  Prin efecuarea serviciilor calitative am castigat in decursul activitatii noastre , increderea si loialitatea multor clienti : lanturi de magazine , farmacii , depozite alimentare si nealimentare , restaurante , baruri , hoteluri , etc. Firme care au crescut impreuna cu noi si care au apreciat calitatea serviciilor oferite.
  Pentru imaginea firmei si pentru sanatatea dumneavoastra apelati la EXTERMINUS , promitem ca nu va vom dezamagi.

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Sectiuni


Distribuie



powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

Exterminus ofera servicii de deratizare,dezinsectie si dezinfectie in Bucurest,Ilfov si judetele limitrofe.Toate solicitarile sunt rezolvate in minim 2 ore de la preluarea comenzii.Pentru contracte,servicii si informatii sunati NON STOP la tel: 0752886326,0762851668 

X